Our NEW Bali Travel Guide is out. Shop now! | Book Our Bali Vacation Planning Service

0

Your Cart is Empty

NIEUW: We Like Bali - dé Bali reisgids!

September 25, 2019

NIEUW: We Like Bali - dé Bali reisgids!

Staat Bali voor jou op de planning of op je bucketlist? Dan hebben we nu iets heel leuks voor je! Vandaag, op 25 september lanceren wij in samenwerking met Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum ons nieuwste én Nederlands eerste insider guide over Bali: We Like Bali - Dé reisgids voor het ultieme eilandleven!

Het boek is gevuld met onze 300 favoriete spots en adressen voor Bali en omringende eilanden zoals de Gili-Eilanden, Nusa Lembongan, Ceningan, Penida en Flores. Ook vind je dag-tot-dag reisroutes, een handige inpaklijst, Bali bucketlist met 25 dingen die je gedaan en gezien moét hebben.

En ook geven bevriende mede Bali-lovers hun favoriete tips in het boek, waaronder Vivian Hoorn en Rien Welsink, Benthe Liem, Nina Pierson, Stephanie Broek, Rachel 'De Huismuts' en Willem 'Daddyhox', Ginny Ramkisoen, Teun Koemans en Anne van IJzendoorn en Larissa en Tara Verbon.

Je kunt het boek in heel Nederland in de boekenwinkels vinden en o.a. op Bol.com online bestellen (volgende dag in huis!)

We Like Bali - Dé reisgids voor het ultieme eilandleven

Ga je het boek bestellen? We zijn benieuwd wat je ervan vindt! Laat het ons zien door ons te taggen in je stories en foto's met @welikebali #welikebaliboek.

We lanceren het boek vandaag met een feestelijk ontbijt voor pers en influencers bij Bam Boa in Amsterdam en dit weekend met vrienden en familie bij Benji's Toko! En natuurlijk het allerbelangrijkst... jullie! Houd de komende dagen onze Instagram goed in de gaten, want we werken achter de schermen aan een waanzinnige win-actie die een dezer dagen live gaat...! Stay tuned @welikebali.

Love!
Pris & Eve
-x-

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pris & Eve 〰️ WE LIKE BALI (@welikebali) op
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.

.grid-link__sale_price { color: red; }